Collection by Rolsen Alexander

Prefab

Like
Comment
Share
Studio H:T designed this shipping container home on Nederland, Colorado.
Made of scraps taken from the containers’ sides, the roof creates a sense of openness from the inside and ushers in...
Large sliding glass doors allow daylight to fill the living room.
The site needed a path that would let residents easily ascend from the bank to the house.
“We’re here for almost three months every summer—and it works so well that you never feel it’s a small space.
The outer wall means residents don’t have to worry about privacy when the sun goes down and the house’s windows begin...
Studio owner Joey Williams uses his space to work from home as an Austin-based media director.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.