y
Collection by Yarinlevi

Prefab

Like
Comment
Share
The outer wall means residents don’t have to worry about privacy when the sun goes down and the house’s windows begin...
Since the front door is located in the exterior wall, residents first enter a vast garden before reaching the gable...
The living room's double height makes the space seem larger that its actual size.
New pine and spruce wood from the Pyrenees (both recyclable and PEFC certified) were selected for the façade of the...
When they are eventually integrated into the parks, the cabins are meant to stand in groups of ten to 15.
In the rendering for the zeroHouse, the building appears to be both a harmonious addition to the landscape and a...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.