v
Collection by Veneta Nikolova

Nordic

Like
Comment
Share
The home also extends into outdoor panoramas, even—and especially—from the ground floor, where a westward-facing deck...
The interior of a treehouse at the camp features a wood-burning stove and antler chandelier.
By Federico Babina #poster...
One of the main goals of the renovation was to refurbish and preserve the home’s original 19th century characteristics.
Rest sofa by Anderssen & Voll for Muuto...
Pillows and poufs make for perfect acidic accessories.
Vibrant green tile adds punch to the bathroom.
House in Matosinhos is a minimal home located in Matosinhos, Portugal, created by nu.ma.
White paint with just a hint of gray dominates the farmhouse, reflecting Kolasiński’s love of bright spaces.
Bold color continues in the entrance hall.
The structure was stripped down to the original wood surface, including the diagonal paneling that has previously...

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.