JoLa House

A2OFFICE | JoLa House

General Information

Project Name: JoLa House
Architecture Firm: A2OFFICE

Website: www.a2office.net

Contact e-mail: geral.a2office@gmail.com

Firm Location: Vila do Conde, Porto, Portugal

-

Completion Year: 2019

Gross Built Area: 160m²

Project location: Vila do Conde, Porto, Portugal

-

Lead Architects: Alberto Dias Ribeiro

Lead Architects e-mail: alberto.a2office@gmail.com

Media Provider

Photo credits: Al.Ma Fotografia
Photographer’s website: www.almafotografia.net

Photographer’s e-mail: photo.alma@gmail.com


Additional Credits

Design Team: Alberto Dias Ribeiro, Bernardo Faria, Débora Nojiri, Alexandra Marques
Clients: Private

Contractor: In-Proov


Project Description

This project consisted in the remodeling and expansion of a townhouse, opening some interior spaces, and bringing more natural light to the interior of the house.
The entire lower floor has been transformed into a continuous space, although with perfectly delimited and hierarchical functions, thus allowing a greater sense of space and brightness.

A new wooden staircase, lit by a generous lantern, connects the two floors and becomes the binding element.

A2OFFICE uploaded JoLa House through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.

Credits

Posted By

Overview