Collection by laelito

Favies

Like
Comment
Share
Surf Shack...
The back view of...
Exterior view of The Backcountry...
Architects Marie-Claude Hamelin and Loukas Yiacouvakis connected the home’s three levels in dramatic fashion.
The addition rises above the original shack’s 400- square-foot concrete foundation, which is partially visible in the ...
The pentagonal geometry of the third story is echoed by an Alumilex window.
This old art deco warehouse in Melbourne’s inner city was transformed by Melbourne practice Biasol into Gwynne Street...
A Snowball pendant by Poul Henningsen for Louis Poulsen hangs in the dining room; the J46 chairs are by Poul M. Volther.
Creative Revival of a Modernist Gem
Introducing a series of structures, two architects weave a house with a notable pedigree into the landscape.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.