Corporativo Siemens

Like
Comment
Share

The project for the new corporate offices of Siemens in Polanco was done by Serrano Monjaraz arquitectos. One of the main objectives of the project was to obtain the LEED Gold certification and for this reason all the elements considered for the development of the project were selected with the adequate characteristics to achieve this goal.

The building has a large central courtyard that is used as an open working space and for internal circulations. To make the most of the natural light in the inside the working areas were distributed using open space planning taking advantage of the light coming in through the facades and central space. The working spaces were rationalized to be used by 1.3 persons and each one has its private storage space. The ground floor training areas may be changed into a main auditorium thanks to the wall partitions system used for its configuration.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in