Before the renovation, the dining room led into the kitchen, which was the only way to get to the stairs up to the top floor. "It was crazy," Samaha says. He and Hart opened the main floor into a great room that combines the living room, where the kitchen used to be (pictured here in this "before" short), and a new kitchen with an island parallel to the living room.

Photo courtesy of Samaha + Hart Architecture  Photo 10 of 17 in Noe Valley Renovation

Noe Valley Renovation10/17

Before the renovation, the dining room led into the kitchen, which was the only way to get to the stairs up to the top floor. "It was crazy," Samaha says. He and Hart opened the main floor into a great room that combines the living room, where the kitchen used to be (pictured here in this "before" short), and a new kitchen with an island parallel to the living room.

Photo courtesy of Samaha + Hart Architecture

Save