When you first enter the space, you step into a moody entry salon with hand-applied Italian integral color plaster walls and a marble fireplace. Designed to feel welcoming and residential, it’s furnished with midcentury armchairs and a dramatic hanging light fixture by Bec Brittain.  Photo 2 of 13 in A San Francisco Design Collective Reveals its Impeccably Cool Creative Studio
Hollis’ team opened the space by removing multiple walls and preserving the original steel windows and high ceilings. The views stretch from the Bay Bridge to Twin Peaks.  Photo 4 of 13 in A San Francisco Design Collective Reveals its Impeccably Cool Creative Studio
Hollis points out, “You move from a dark reception salon into a bright white open space. The contrast of moving from darkness into light is always part of my work.” The reception desk is a brass-clad box custom made by Chris French Metals—Hollis’ ode to Donald Judd.  Photo 3 of 13 in A San Francisco Design Collective Reveals its Impeccably Cool Creative Studio
Click to comment