Post Architecture designed this 1,800-square-foot home for two yoga studio owners in Toronto. A century-old coach house that formerly occupied the site was deemed to be in too poor shape to restore. Since the house is on a small lot—adjacent to the existing, main house—and close to its other neighbors, architect Gloria Apostolou devised a C-shaped structure that receives light from a south-facing courtyard, creating privacy in the other directions.  Search “light filled metallic home embraces its wooded site” from Smart Solution Reimagines an Awkward Toronto Lot

Search “light filled metallic home embraces its wooded site”

Post Architecture designed this 1,800-square-foot home for two yoga studio owners in Toronto. A century-old coach house that formerly occupied the site was deemed to be in too poor shape to restore. Since the house is on a small lot—adjacent to the existing, main house—and close to its other neighbors, architect Gloria Apostolou devised a C-shaped structure that receives light from a south-facing courtyard, creating privacy in the other directions.

Save