The main issue Lucerne-based architect Andreas Heierle faced during this attic renovation in Bucharest, Romania, was bringing natural light into the cloistered, closed-off rooms. His client, a bachelor in his 30s, wanted a floorplan that was flexible and open, a radical departure from the cramped, dark upper levels normally found in these types of apartment buildings. Heierle installed large windows, which flood the space with sunlight and provide a view of the church across the street.  Patrick Sisson’s Saves from Minimal Romanian Attic Renovation Complete with an Epic Bathtub

Patrick Sisson’s Saves

The main issue Lucerne-based architect Andreas Heierle faced during this attic renovation in Bucharest, Romania, was bringing natural light into the cloistered, closed-off rooms. His client, a bachelor in his 30s, wanted a floorplan that was flexible and open, a radical departure from the cramped, dark upper levels normally found in these types of apartment buildings. Heierle installed large windows, which flood the space with sunlight and provide a view of the church across the street.