142 Outdoor Boulders Design Photos And Ideas - Page 2

A lounge space looks onto a calming moss garden and provides the perfect zen setting to relax with a cup of tea.
Each features its own custom teak soaking tubs placed under illuminating skylights. Balancing touches like sand-colored, full-height limestone walls evoke a California spirit.
No two suites are the same, and the modernized rooms are artfully designed to incorporate Japanese elements, such as tatami mats and shoji screens.
As with all great glamping destinations, the Outpost prioritizes comfort, offering plush beds with colorful quilts and all the modern tech hookups needed.
The exterior deck gracefully meanders its way around the rock formations.
21 meter infinity pool on top of the house acts as a roof
This pergola-covered seating area, complete with hanging chairs, is off the living room.
The Pierre | Olson Kundig
#KaufmannHouse #modern #midcentury #Nuetra #1946 #restoration #archival #original #details #lighting #windows #exterior #outside #outdoors #landscape #views #green #PalmSprings #California #MarmolRadziner
Frey House II
The contemporary Isokari is composed of two buildings that share a roof. The shared roof creates an efficient terrace between the two structures.
A spacious outdoor deck with a path that leads down to the lake.
Architect Charlie Lazor designed this peaceful, lakeside prefab in Ontario, Canada with a Japanese-style bathroom, clad in teak, with a matching tub and sink by Bath in Wood.
Owner Dave McAdam started Blue Sky Building Systems, whose steel-frame system easily adapts to sloped lots, before founding Homestead Modern, whose pre-designed homes can be built nearly anywhere for a set price. Above, a shaded patio off the main house enjoys access to a fire pit and a grill.
A section of the roof reaches over a rock outcropping—a detail that visually connects the house to the landscape and offers a handy way to climb up to the roof deck without using a ladder.
Courtyard House, Location: Somers Victoria Australia, Architect: Rowan Opat .Evolving from the notion of a series of outbuildings

on a greenfi eld site, principles of

passive solar design have informed this �courtyard

house�. The northern eaves respond directly to

shading becoming shallower in proportion to the

depth of space as experienced in the square plan.

As the dominant designed area, on this hectare

site, the courtyard both surrounds and is

surrounded by the house, creating a contained

space within an otherwise semi-rural block.
The cantilevered main floor creates space for bracken fern and other indigenous vegetation to flourish.
Farther down on the site is a dock whose ramp is lowered by hand via weight-laden pulleys. The residence is accessible by private boat or water taxi only.
The architects designed every gesture of the home as a complement to the landscape, including the slot windows that frame views of the surrounding foliage and the walkway that follows the bedrock of the cliff.
Perched over a cliff face, the hooded deck of the Gambier Residence reads like a ship’s prow over Howe Sound, the scenic waters near Vancouver.
The main house on Petra Island sits on the exact site chosed in 1949 by Frank Llyod Wright himself.
Stepstone's narrow concrete pavers add a graphic touch to the garden in the Mill Valley home of Dwell founder Lara Hedberg Deam and architect Chris Deam. Photo by Dustin Aksland.
Joel, a landscape designer, created “a series of outdoor rooms,” including an alfresco kitchen that is sheltered beneath a cedar trellis. The Butterfly chairs are from Fresh Home and Garden in Toronto.
A strolling garden and a pond with a waterfall have already been brought back
The 2,300-square-foot home’s overhangs shelter its porches.
A Japanese-style Bamboo water fountain sits in the driveway.
Uncovered paths lead straight down into the forest.
To avoid the typical white barn form found throughout Napa Valley, Fernandez turned to the rustic architectural traditions of western mining communities for inspiration.
Cedar planks on the exterior walls are dyed black, and on the indoor walls, these cedar planks are dyed white.
Another Krisel-designed property, this restored midcentury modern built by the Alexander Construction Co. in 1959 has vaulted tongue and groove ceilings and porcelain tile floors, and is furnished with classic designers from Warren Platner, George Nelson and the Eames, and vintage midcentury abstract paintings.
A stone path leads from the backyard, up the hillside, and arrives at the streetside entryway. The rhythmic pattern of the concrete garage, as well as the pedestrian walkway, are front and center. The privacy of the living and sleeping areas, seen at the left through floor-to-ceiling windows, are shielded from public view by the hill and the stone wall.
North East corner - The Grill'n Chill zone from mishacks' modular design system.
West Elevation - Private Chill zone from mishacks' modular design system.
Also by Korean firm BCHO is Jedong Ranch, a house in Jeju Island in South Korean, with a long staircase that leads down to an underground meditation space.
Woody35's distinct shape makes it stand out from its surroundings despite the modest size of the building.
Southwest View
Project Name: Sabino Canyon Home

Whether it's a backyard patio, an infinity pool, or a rooftop terrace, these modern outdoor spaces add to the richness of daily life. Escape into nature, or get lost in city views. Wherever you are, let these outdoor photos take you somewhere new with inspirational ideas for yards, gardens, outdoor tubs and showers, patios, porches, and decks.