211 Office Study Chair Design Photos And Ideas

Whether it be a study, library, or craft room, the modern office is a tranquil place for you to flex your creativity, conduct meetings, and carry out day-to-day business. Cram the shelves with your favorite books, put the table in the middle of your room, or splurge on the perfect desk lamp—a great office should reflect your personal taste and inspire your best work.

This view from the open-plan living space shows the loft bed and sunken office on the right, as well as the storage room illuminated by a window on the left. The storage room is opposite the entrance.
The black staircase and storage wall act as a threshold between the bedroom/office and the living spaces. Concrete-like faux finishes were used for the walls and floors of the living spaces.
The pegboard wall makes it easy for Mr. Xiao to reorganize whenever needed. Anchoring the office is a chic Paulistano lounge chair by Objekto in the corner.
Tiny House Valhalla, designed by Baluchon, features floating steps that lead to a sleeping loft.
The traditional office is located toward the back of the house, but maintains a minimalist feel.
This bedroom is being used as an office space. Clerestory windows keep the space feeling bright and open.
The glass-walled study is Efrat's favorite room in her home.
A peek inside the office located on the front end of the home along with the entrance foyer and guest suite.
The third bedroom has been converted into a home office with built-in furnishings that serve as walls to divide the office from the bedrooms on either side.
Accessories from Antique Boutique.
Desk chair by Cassina; armchair and suspended lamp by Meritxell Ribé-The Room Studio.
Contemplate your next book, using the sun as a task light.
Here is another one of the built-in office nooks.
A detail of the office nooks with a teal daybed and built-in shelving.
The second-floor bedrooms feature built-in nooks with storage.
The kitchen/office nook.
HOME OFFICE
Private studio
Master
Here, a timber desk is slotted into a cozy corner in the study loft.
Built-in shelves run along the entire length of the wall of the mezzanine study loft.
The lofted study is an idyllic addition to the floor plan, especially since the husband regularly works from home.
Study
Office
The wooden Windsor chairs placed by the recessed shuttered windows in the study create a cozy reading corner.
Study
Work space
Custom made tv bench of birch plywood.
This bedroom is currently configured as an office.
Office + Stair
Rand added significant square footage for a studio and office at the back corner of the original design. This area features expansive views of the landscaped garden.
A crisp palette of toned woods and fresh white paint give the indoor and outdoor spaces a light and open feel.
Canny 'The New' Office
AFTER - Son's study area and activity room separate using 3 frosted glass retractable panels.
A study area for two.
An Eames leg splint, a Florence Knoll credenza, and a chair by Engels furnish the office.
The upper level includes an open study area, as well as a private master bedroom.
The minimalist furnishing selection helps maintain an airy, open feel throughout.
Plants—sourced from Conservatory Archives—breathe life into the minimalist spaces. The lighting fixtures are from Blom & Blom.
With a slanted glazed ceiling, a white fitted bookcase, and wood-clad walls, the study is a light, bright space to work in, and has views of the garden thanks to the expansive glass doors.
The compact office was wholly redesigned and can be readapted into a nursery, study or even a child's bedroom.
Oak parquet was used throughout the apartment.
The child's room has a bunk bed and study area.
The master bedroom and a study are located on the upper floor.
Baltic birch plywood is installed on the walls of the Mono, eliminating the need for baseboards and trim. The team wanted to make the structures as efficient as possible so that they would leave small environmental footprints.
Wood and veined Arabescato marble, used throughout the home, create contrasting warm and cool elements.
Office
The simple material palette adds a textural richness to the space, balancing the updates against the simplicity of the original building. A bespoke gate further customizes the design.
The master bedroom has enough space to accommodate a home office, library, and lounge.
Renewable Plantation Pine was used for the wall frames, floor beams, laminated roof, and plywood lining.