302 Office Chair Desk Design Photos And Ideas

Whether it be a study, library, or craft room, the modern office is a tranquil place for you to flex your creativity, conduct meetings, and carry out day-to-day business. Cram the shelves with your favorite books, put the table in the middle of your room, or splurge on the perfect desk lamp—a great office should reflect your personal taste and inspire your best work.

Master
Here, a timber desk is slotted into a cozy corner in the study loft.
Built-in shelves run along the entire length of the wall of the mezzanine study loft.
The lofted study is an idyllic addition to the floor plan, especially since the husband regularly works from home.
Study
Office
The Opencase Wall System works in many different rooms, such as mudrooms and studies, making wall space elegantly functional.
Artists' home studio/office with custom work table
Work space
A vintage post office desk anchors one end of the office that's fitted with built-in cabinetry with a 16-foot-long walnut top on the far wall.
This bedroom is currently configured as an office.
Rand added significant square footage for a studio and office at the back corner of the original design. This area features expansive views of the landscaped garden.
A crisp palette of toned woods and fresh white paint give the indoor and outdoor spaces a light and open feel.
Canny 'The New' Office
AFTER - Son's study area and activity room separate using 3 frosted glass retractable panels.
A study area for two.
The upper level includes an open study area, as well as a private master bedroom.
With a slanted glazed ceiling, a white fitted bookcase, and wood-clad walls, the study is a light, bright space to work in, and has views of the garden thanks to the expansive glass doors.
The built-in office and broadcasting studio allowed Gleason to comfortably work from home.
The compact office was wholly redesigned and can be readapted into a nursery, study or even a child's bedroom.
Oak parquet was used throughout the apartment.
The child's room has a bunk bed and study area.
Perforations in the steel tread of the staircase allow light from the skylight above to filter all the way down to the lower levels.
The master bedroom and a study are located on the upper floor.
A vast, well-lit single space,  the owner uses the ground-floor room as a studio/workspace, but it could be used for other purposes.

The room can be divided in two using full-height bi-fold doors that sweep across the polished concrete floor as this photograph shows
Baltic birch plywood is installed on the walls of the Mono, eliminating the need for baseboards and trim. The team wanted to make the structures as efficient as possible so that they would leave small environmental footprints.
A small workspace overlooks the gardens.
Large windows and sliding glass doors provide a direct connection to the outdoors.
A small office spaces overlooks the redwood surroundings.
A low horizontal window is perfectly positioned in the office to frame views of the Cascade mountain range.
Wood and veined Arabescato marble, used throughout the home, create contrasting warm and cool elements.
Office
The simple material palette adds a textural richness to the space, balancing the updates against the simplicity of the original building. A bespoke gate further customizes the design.
The master bedroom has enough space to accommodate a home office, library, and lounge.
Renewable Plantation Pine was used for the wall frames, floor beams, laminated roof, and plywood lining.
A handcrafted, fold-up dining table/desk made from walnut with white oak inlays, and a built-in reading nook with storage, make good use of space.
Separated by a level change, a small office can be found behind the living area.
The stair railing becomes a picture ledge.
A simple desk area merges with a built-in sofa, which includes storage beneath it. The wood components in the units are bamboo, chosen for its durability and warmth.
A multipurpose room off the main area has the same plywood cabinetry for a consistent look. The room has sliding doors that can be closed for its use as a fourth bedroom or study, or left open to enlarge the main living area.
Oficio promotes local artists by regularly rotating out artwork by featured artists.
A quiet office nook.
Unlike the solid front facade, the back elevation is replete with glazing.
The addition includes two individual office spaces, a conference room, a studio, a bathroom, and storage space. An operable wall divides the main space as needed.
Wood ceilings extend out, further strengthening the indoor/outdoor connection.
An antique desk, a Lawson Fenning Highland Wingback Chair, a Jim Bindman table lamp, a Workstead Lodge pendant, and art by Brandon Hinman can be found in the office.
Located off of the kitchen, Vivi’s office disappears behind sliding walls covered in black chalkboard paint from Behr.
Using TruForm’s online design tools, the Nguyens added a main level bedroom and two lofts. They also added a bump-out nook, which would double as their youngest toddler's bed area.
A "light cannon" illuminates the studio, while massive east-facing skylights point light toward the lime-covered vertical veils.
The V-shaped floor plan allows both wings to be connected. One wings features the garage and the owner’s ceramics studio, while the other contains the common areas.
Sunlight streams into Reinhold and Verena’s loft through Velux skylights in the pitched roof. Reinhold fastened hairpin legs to an old table to create a desk, pairing it with a bentwood chair. The untreated spruce floorboards—many of which are a foot wide and 14 feet long—come from a stand of trees on the property and were milled on-site. The walls are coated in a custom lime-based paint.