20 Living Room Table Lighting Ceiling Lighting Concrete Floors Design Photos And Ideas

The basement living room is smaller and more private, offering a dark space for watching movies as a family. Like the first-floor living room, the television is concealed by a timber screen. The artwork is by Columbian-born, Melbourne-based painter Julian Clavijo.
Anodized aluminum-and-glass sliding doors are all that separate guests from the peaceful environs.
In the living area and kitchen, materials such as concrete and ceramic tiles were chosen for affordability and durability. The angled skylight above the living room provides a void in the slab that could be utilized for a stair or ladder should a third story need to be added in the future.
A bespoke timber joinery unit separates the bedroom from the living space. It has been designed so that it can be easily reconfigured if the need arises for another bedroom in part of the living space.
The open-plan residential floor has been designed so that it can be easily adapted in the future. The joinery between the bedroom and the living space offers privacy without completely separating the two areas.
In the living room, a large built-in sectional with integrated storage frees up floor space and can accommodate more people than freestanding furniture, which would chop up the interior.
The exterior materials are carried inside to a slatted entryway that conceals a utility unit and closet.
Built in 1953 for Samuel and Dorothy Eppstein, the ranch-style home is an exemplary representation of Prairie School-style architecture and Usonian thinking. Constructed by the original homeowners, the midcentury residence displays a history of care and thoughtfulness in every detail. The home has been completely renovated and furnished, staying true to the original era of the home and preserving the handiwork, craft, and brilliance of the original. The massive undertaking was led by husband-and-wife team Tony Hillebrandt and Marika Broere after careful research and conversations with previous residents. The result is a beautiful restoration which respects the history of the home.
Interior House
Perched on a small hilltop, the Sondern-Adler House exhibits the tenets of Usonian design.
Located in Portola Valley, California, this renovation of a William Wurster Ranch house began with a study of the home’s history. Inspired by original photos of the 1950s home, the renovation refreshed its significant architectural past without detracting from its Wurster essence.
The cozy living room has Netflix ready for you to binge your favorite series.
Room 1, located on the 2nd floor,  blends industrial detailing with exposed brick walls, polished concrete floors, rich textile finishes, and a custom walnut bed.
Entering the house.
The Rod XL sofa by Piero Lissoni for Living Divani joins custom nesting tables, also designed by Di Stefano and Bongiorni and fabricated by Motta, in the refreshed living room.
Living room-VILLA CP
Interiors
The living area at one of the apartments

The modern living room is one of the busiest spots in the house. It is where family and friends alike gather to share stories, watch movies, read, and unwind. As you'll find in the projects below, there are endless ways to configure a fresh living space with modern options for chairs and sofas, sectionals, end and coffee tables, bookcases, benches, and more. Innovative fireplaces add a touch of warmth.