13 Living Room Pendant Lighting Concrete Floors Table Console Tables Design Photos And Ideas

Rows of globe lights featured throughout the rooms cast light in all directions—including up at the ceiling.
The renovation opened the kitchen to the living space and added an island for increased prep and storage space.
Located in Portola Valley, California, this renovation of a William Wurster Ranch house began with a study of the home’s history. Inspired by original photos of the 1950s home, the renovation refreshed its significant architectural past without detracting from its Wurster essence.
A bespoke kitchen counter effortlessly blends into the living room, where a Diciotto x2 chandelier hangs to provide warm, cozy lighting.
A light gray sofa sits in the living lounge.
The front of the wall that separates the kitchen from this playroom is a chalkboard where the couple’s son can play and draw.
A look at the dining table by Habitat and colorful IKEA dining chairs.
The front great room is intentionally public; the furniture-like wall (inspired by Mies’ Farnsworth house) creates privacy for all other rooms—even with no window coverings. No rooms have interior walls that connect with the outer perimeter of the house, echoing a design element of our 1958 E. Stewart Williams house in Palm Springs, CA.
Trout Lake | Olson Kundig
The ground level with open living spaces.
Meg Home | Olson Kundig