77 Living Room Coffee Tables Bar Design Photos And Ideas

For this Eichler remodel, the objective was to respect the original bones with more thoughtful updates than what had come before. "Our goal was to design a beautiful mix of finishes that respected the timeless design intention of Eichler homes," say Sommer and Costello. "Rather than focus purely on historical renovation, we wanted to update the finishes and layout to ensure it lives on for the next generation."
"Cody's masterful composition of form, light, and layout is on display throughout the home, including large walls of glass that create seamless transitions between inside spaces and outside surroundings," states the listing.
A view of the living room and kitchen.
Rockwell Group designed a flexible second-floor lobby with a co-working space and meeting rooms with transformable furniture, allowing them to double as lounges. “In a typical hotel, you can’t use a meeting room or other daytime spaces at night, and nightclubs sit empty during the day,” says Mitchell Hochberg, president of Lightstone Group. “We don’t have the option of doing that here.” Images of classical sculptures, warped by digital glitches, are in keeping with the tongue-in-cheek mood; miniature sculptures on the shelves cheekily take selfies or don leopard-print Speedos.
All of the lights are equipped with dimming mechanisms, and they emit a honey-hued glow to create a sense of warmth.
Despite its small size, the houseboat's well-established layout makes efficient use of every square inch inside. With rustic wood-paneling, the home also has plenty of built-in shelving.
The lucky contest winner and their guest will be treated to a Renaissance-inspired aperitif in a sitting room with an intimate view of the Mona Lisa.
The brick used in construction of the social structure were taken from a deconstructed factory once belonging to the homeowners.
The interior of the social side of the home was made to feel like a communal pavilion, with all of the activities grouped in one fluid space and clerestory windows invoking an open-air aspect.
The home's asymmetrical gabled roof defines the ceiling heights of the interior spaces.
The dining nook sits between the kitchen and the living room.
The kitchen overlooks a sitting area and enjoys atrium views.
A casual bar area is immediately elevated by elegant hardwood, while a breezy sitting room is perfect for entertaining.
Spaces flow freely from one to the next, creating a continuous open floor plan.
Walnut casework anchors both sides of the original fireplace. Steel plate provides a modern interpretation of the traditional hearth.
Luckdrops’ Studio+ is a one-bedroom, one-bathroom shipping container home with 287 square feet of living space. The $38,000 home features light, bright, and modern interiors that are miles away from what you might expect the inside of a shipping container to look like.
The Zyklus chair in the sitting area has been reupholstered in Pierre Frey velvet.
Poul Kjaerholm and Jørgen Høj Snedkerier lounge chairs from the ’50s.
cozy by the fire
A look at the living area.
The lack of a central atrium adds square footage to the living space.
The interior is bright and airy with a white tongue and groove ceiling.
The apartment measures just under 540 square feet. Natural light streams in from two dormer windows and skylights on the upper level.
Two dormer windows provide plenty of daylight for the open-plan kitchen, dining, and living room.
The Nate's communal lounge and kitchen.
Prices start at $2,850 and include utilities and furnishings, allowing residents to readily move into an ‘Instagram-worthy’ home. A dedicated Node community curator helps residents settle in.
The lobby area.
The light-filled lobby, located in the basement, is at once industrial and warm.
The most intriguing update to the property is the floating studio located over the carport.
Large windows, a rich wood paneled ceiling, and brick make up this cozy living room.
By removing walls, inserting new windows, and utilizing a lighter color palette, this historic home has been treated to a modern new look.
The interior stonework echoes the exterior, so that it feels as though the structure has been carved from the hillside.
Retractable walls allow the interior to fluidly merge with its natural surroundings. Per the architects: "While trying to always maintain the relationship between built and wild, the indoors opens completely to allow the breeze and the red sunset light to inundate the space."
The cedar-clad interior provides protection from the sun and orients views towards the ocean.
The living room flows into the dining room and the kitchen for easy entertaining.
The lobby also features a Sheshbesh (backgammon) lounge and has been completed with bespoke tables designed by Pawson, which pay homage to the traditional games that merchants play in the nearby Jaffa market.
Lined with new terrazzo flooring edged with blue tile, the open-plan living room is anchored by a corner gas fireplace.
The updated kitchen offers contemporary living with a midcentury-modern vibe.
The building was constructed with energy-, water-, and resource-efficient materials, as well as with materials and systems that reduced indoor air pollution.
The interiors lead to a large, covered terrace through generous sliding doors.
After: The kitchen faces the back garden and benefits from a double height atrium space. Pine has been used for the kitchen flooring and cabinets. Extensive glazing gives the ground floor living spaces a direct visual link with the courtyard and terrace.
A soaring ceiling delivers a sense of drama to the open-plan great room.
Full-height glazing wraps around the home for spectacular views of the woods.
Wraparound windows and sliding glass doors lead to the mahogany deck, giving the home a strong sense of indoor/outdoor living.
The floor in which the living and dining rooms are located on is made of reclaimed wood. The space takes on a midcentury vibe and has been furnished with pieces from Brazilian designers from the 1950s and 60s, such as Jorge Zalszupin and Sergio Rodrigues.
An overview of the spaces.
The open plan great room is bright and airy thanks to the insertion of the center courtyard .
The ceilings have been painted white creating a more expansive sense of space.
The open plan kitchen living area was designed for entertaining.
Media Room
Fabricwood Xtra Herman Miller
Flooring includes Teragren bamboo, cork in the kitchen, and porcelain at entry points. American Yellow Birch was used for the cabinets and trimming.

Photo by: Eric Hausman Photography
Common space
The living room features elegant wallpaper from Thibaut.

The modern living room is one of the busiest spots in the house. It is where family and friends alike gather to share stories, watch movies, read, and unwind. As you'll find in the projects below, there are endless ways to configure a fresh living space with modern options for chairs and sofas, sectionals, end and coffee tables, bookcases, benches, and more. Innovative fireplaces add a touch of warmth.