Westmount, QC The only remaining private residence on a block of beautiful, historic, St. Marc Stone clad townhomes, the clients for this project were looking to reclaim their rear yard from its current use as a parking lot for four cars to transform it into an urban oasis that is visually and physically connected to the interior of their home. RobitailleCurtis designed the garden as a private space that carefully screens views from the adjacent vacant parking lots. The existing kitchen was renovated to open the house to the new garden. A wall of sliding glass doors opens to a covered porch. The kitchen is filled with natural daylight and benefits from a galley layout that terminates with views to the garden. Photography by - © Marc Cramer Drawings & Renderings by RobitailleCurtis. All rights reserved.

RobitailleCurtis uploaded Victoria Village House & Garden through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
Interior Design
Landscape Design
Photographer
Structure
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Modern
  • Year
  • 2016
  • Press

    Publications
  • Get a Daily Dose of Design

    Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.