The outdoor landscape of this architecture office was designed to reflect the culture of the firm. Dogs are welcome at work, so a dog relief area was created on the far end of the building. The rooftop was renovated to include planters and a variety of plant materials, along with large solar panels to provide shade and energy. In-office daycare is provided, so the roof also includes a playset and synthetic turf, giving children a safe place to ride bikes. The original concrete elements were replaced with plant beds and wood was introduced throughout to give warmth to the brick.

uploaded Travois through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

Credits

Posted By

Overview

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.