The Sedotti Project

Chapel Hill, North Carolina
Location
  • Chapel Hill, North Carolina
  • This project page was created by community member Chase Pickett

    After the previous owners hired Actual Size Builders to renovate the original house years ago, the Sedotti’s bought the property and decided to add on to make room for an office, theater, and rec room. Precision walls and matching a funky design posed initial challenges, but the end result provided a seamless transition from the main house to the addition, designed by Carroll Cope. The main floor of the addition is a poured concrete slab with radiant heat, with the neighboring theater and rec room only a step up away. Upon entering the office upstairs with a huge main meeting area and kitchenette tucked in a breezeway, one would begin to question if they were still inside someone’s home. This was an excellent project we were glad to be part of!

    Drone Shot

    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Photo Courtesy of Chase Pickett
    Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
    The author will be notified whenever new comments are added.