We transformed an existing raw warehouse space into a preschool. Rather than hide the industrial past we sought to use it as a metaphor for the building blocks to help young minds grow. This was accomplished while managing an aggressive project schedule, complex change of use permitting, and a modest budget. A cohesive construction project team and strong community effort helped bring this little school to fruition.

Red Dot Studio uploaded Sweet Peas Preschool through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
Modern home with Kids Room. Sweet Peas Preschool in San Francisco, California Photo  of Sweet Peas PreschoolView Photos

Sweet Peas Preschool in San Francisco, California

Modern home with Storage Room. The existing garage space before work started.  Photo 4 of Sweet Peas PreschoolView Photos

The existing garage space before work started.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.