Slitlight

The form was unambiguously derived from functionality.

Stipfold uploaded Slitlight through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.
The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day. Photo  of Slitlight modern home

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day. Photo 2 of Slitlight modern home

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day. Photo 3 of Slitlight modern home

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day. Photo 4 of Slitlight modern home

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day. Photo 5 of Slitlight modern home

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day. Photo 6 of Slitlight modern home

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day. Photo 7 of Slitlight modern home

The form was unambiguously derived from functionality, which precisely implies, that more swelled part of the building is the busiest one: it holds the restaurant, the administration and the winter garden. Design was originally conceived as an oval shaped entity, but was simplified later on by breaking the silhouette down with interconnected lines, still keeping the plasticity. The opposite poles and the middle part of the space are strategically made of glass, so that the whole building is illuminated with a natural light during the day.