Observatory Park House

Located near Denver’s Observatory Park, this modern residence blurs the boundary between home and landscape. Floor-to-ceiling glass doors allow the family to seamlessly pass from the indoor main floor to the backyard gardens and pool area. To prevent overheating, a cedar screen filters afternoon light in the living space. The house is clad in a natural, muted palette of warm wood, brick, and stucco allowing the changing light of day to shape each space.

Arch11 uploaded Observatory Park House through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.
Modern home with Outdoor and Front Yard. Photo  of Observatory Park House
Modern home with Outdoor and Back Yard. Photo 2 of Observatory Park House
Modern home with Outdoor and Back Yard. Photo 3 of Observatory Park House
Modern home with Living Room. Photo 4 of Observatory Park House
Modern home with Kitchen. Photo 5 of Observatory Park House
Modern home with Dining Room. Photo 6 of Observatory Park House
Modern home with Living Room. Photo 7 of Observatory Park House
Modern home with Bedroom. Photo 8 of Observatory Park House
Modern home with Bath Room. Photo 9 of Observatory Park House

Credits

Posted By
Architect
Landscape Design
  • R Design Land Architects
Photographer
  • Larry Skyes

Overview

Structure
  • House (Single Residence)
  • Style
  • Modern