Favorite
Save
The building we were requested to renovate was a rental building which had traditionally been used as a base by a post office etc. for commercial purposes. The building was planned to be dismantled after more than 50 years of serving. In order to make it usable as a shop, reinforcement of pillars including the ones on the tilted second floor was essential. While the pillar reinforcement required the outer wall to be dismantled and repaired, it would put great pressure on the limited budget. Instead, we decided to make use of the big space which was too much for the brothers in the first place and build a new store space without fixing the outer wall. We drew inspiration from an episode that coffee production is agriculture and installed sheets of glass on a wooden frame to build a box-like structure resembling a greenhouse.  OBROS COFFEE by Life style koubou