Lundtofte School and Cultural Center

By

Typology: Public Building
Status: Realized

Location: Lundtofte, Denmark

Customer (Architecture): Kant Arkitekter

Visualization: Omega Render

Schedule of visualization: 3 weeks


Our next visualization was done for the Lundtofte school reconstruction project in Lyngby.

In this school, creative subjects are used to form and maintain a strong community, and the newly built cultural center emphasizes the profile of the school as a cultural center at the local level.

The decoration of the premises and the facade of natural wood, in combination with glass facades, harmoniously fit into the existing infrastructure. The glazing of the facade gives a lot of light and air to the interior, which is essential for creativity.

uploaded Lundtofte School and Cultural Center through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor’s Picks.
Interior School Photo  of Lundtofte School and Cultural Center modern home

Interior School

Exterior School Photo 2 of Lundtofte School and Cultural Center modern home

Exterior School

Credits

Posted By

Overview