Extension of a house

Anières, Genève, Suisse
Location
  • Anières, Genève, Suisse
  • Structure
  • House (Single Residence)
  • Type
  • Modern
  • This project page was created by community member KELLER ARCHITECTES

    The task was to extend the living room and add a dinning room.

    The objectives were as follow:

    1. Create an extension that would contrast with the original house.
    Traditional and contemporary creates a fantastic dialog among old and new

    2. Create a very “light” structure with lots of openings
    The new part actually never touches the original house

    Instead of building against the house, we took the option of building beside the house and gently connecting both structures with minimal glass panels

    Photo Courtesy of KELLER ARCHITECTES
    Photo Courtesy of KELLER ARCHITECTES
    Photo Courtesy of KELLER ARCHITECTES
    Photo Courtesy of KELLER ARCHITECTES
    Photo Courtesy of KELLER ARCHITECTES
    Photo Courtesy of KELLER ARCHITECTES
    Photo Courtesy of KELLER ARCHITECTES
    Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
    The author will be notified whenever new comments are added.