The house splits the outdoor space in two and stretches between fences that face each other. Double entrance, one of which leads to a garage, cuts through the side fence and is separated by a wall keeping a parking spot out of sight. 
  Due to a small budget of the project, shapes of the building are minimalistic and design is focused on efficient dispersal of the rooms and keeping the entire building nourished with a natural light by day. White color is effectively contrasted with greenness of nature surrounding the house, as if the building is a canvas and the first image to greet you when entering the space is a tree, peeking out from the gaps of the wall in front of it.

uploaded Connectree through Add A Home.
Add your own project for the chance to be featured in Editor's Picks.

Credits

Posted By
Architect
  • Stipfold
Year
  • 2017
  • Square Feet
  • 3767.37