Kitchen, Recessed, Range Hood, Wall Oven, Open, Wood, Colorful, Range, Wood, Metal, and Metal Before: SHED redesigned the kitchen as a series of interconnected functional zones, which are linked by a continuous kitchen counter. This approach allowed the architects to increase usable space without modifying the house’s exterior. It also helped to visually connect the kitchen with the living area, while still maintaining separation via the walnut plywood cabinets and solid walnut eating counter, which serve as partitions.  Dwell’s Favorite Kitchen Metal Wall Oven Wood Metal Photos from Before & After: Two Game-Changing Kitchen Renovations by a Seattle Studio

Dwell’s Favorite Kitchen Metal Wall Oven Wood Metal Photos

Before: SHED redesigned the kitchen as a series of interconnected functional zones, which are linked by a continuous kitchen counter. This approach allowed the architects to increase usable space without modifying the house’s exterior. It also helped to visually connect the kitchen with the living area, while still maintaining separation via the walnut plywood cabinets and solid walnut eating counter, which serve as partitions.

Save