Collection by

Woronzo Road

Like
Comment
Share

The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood. As part of the works a new basement was constructed to the plan area of the property along with remodelling of internal space to create large open areas at ground floor. A new two storey feature stair to link the basement to first floors.

Architect / Designer Neil Tomlinson Architects/Webb Yates Engineers
Photography Agnese Sanvito

The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.
The project involved the redevelopment of an existing property in St John’s Wood.