Collection by Nayungkhumla

wa

Like
Comment
Share
The original brick walls were preserved and painted white.
A Transformative Attic Renovation in Montreal
Removing a sloping ceiling adds five feet of headroom to this brightened live-work space.
“Being your own client is very difficult, and different from the standard process—you get to be more...
Davor (with his wife, Abbe, and son, August) designed the main living and dining pavilion as a double-height space to...
Artist Tamara Gonzalez added to the rock n’ roll vibe of a recording studio. Tamara Gonzalez, I Like Your Room.
More hand-woven lighting by S.C.
Agustín Hernandez's home office.
For this tiny house in the Belgian forest, a little extra square footage comes in the form of a glassed-in addition...
Design studio the Andes House saw potential for an office system in an unlikely material.
The space opened on the first day of Spring and is filled with an array of plants that include a moss wall, air plant...
A work station in the couple's office.
Lilyvilla Gardens built custom wood and concrete steps connecting the street to the house, which flow into an exposed...
In the upper-level bathroom, tiles painstakingly fired by DeSimio cover the walls and ceiling.
Renovating the old mill was a family effort, and Blee called on his sister Kate, a textile designer based in London, to...
The upstairs showers are particularly ingenious: Operable skylights loom above, and perforated, galvanized-steel...
The bathroom’s width and reinforced handrails accommodate Wansbrough’s needs.
Gaetano Pesce sits in his Brooklyn Navy Yard studio, surrounded by decades worth of work.
Decade's worth of work, including a pink resin portrait and his famous handmade exhibition invitations, hang over the...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.