Collection by RobitailleCurtis

Victoria Village House & Garden

Like
Comment
Share

Westmount, QC The only remaining private residence on a block of beautiful, historic, St. Marc Stone clad townhomes, the clients for this project were looking to reclaim their rear yard from its current use as a parking lot for four cars to transform it into an urban oasis that is visually and physically connected to the interior of their home. RobitailleCurtis designed the garden as a private space that carefully screens views from the adjacent vacant parking lots. The existing kitchen was renovated to open the house to the new garden. A wall of sliding glass doors opens to a covered porch. The kitchen is filled with natural daylight and benefits from a galley layout that terminates with views to the garden. Photography by - © Marc Cramer Drawings & Renderings by RobitailleCurtis. All rights reserved.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in