s
Collection by Scott

Unique Features

Like
Comment
Share
The original home was preserved and renovated.
The two wings of the addition are connected by a central “void space.” The glass walls visually draw the garden and...
Azevedo left the staircase mostly untouched, a rare exception in her to-the-studs renovation.
Scott MacFiggen and Regina Bustamante, tech industry veterans from Silicon Valley, called on architect Christi Azevedo...
The white plaster interior...
Villa a Selva di Val...
Sliding doors from Western Window Systems connect the living room and the deck, which is made of pressure-treated pine...
The kitchen is a long sleek space.
The architect placed the windows at Sabrina’s eye level so that she’d be able to see her son, Rocco, playing in the...
Taking a peek into the new pool house that helps enclose the area, you can see how the sloped land and the original...
The large expanses of glass frame views that were perfectly planned.
The house features several courtyards, conveying an ever-present sense of indoor-outdoor living.
In the outdoor dining room, wire chairs by Harry Bertoia for Knoll surround a mango wood table made by a local...
A stepped concrete garden planted with herbs and flowers marks the descent to the house.
Stained cedar, ipe, and concrete form the 2,500-square-foot home's modern palette.
In the dining room, a Brendan Ravenhill fixture hangs above a custom walnut table and Wishbone chairs by Hans Wegner.
The dining area features sliding glass doors by Fleetwood.
Unlike the north-facing side of the home, the south-facing facade is completely windowless and opaque, with the...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.