Collection by Rapt Studio



The celebrity-inspired workspace is built around a 9,000-square-foot newsroom, connecting brand and culture to its environment.

The TMZ brand is transported into its physical space, creating a meaningful and fitting experience for employees. The space is meant to look like an empty warehouse. Plywood, corrugated metal, concrete walls, and other materials are used to generate that feeling.

TMZ is expressed visually, using pieces like a graffitied version of the Hollywood Sign and a map of Los Angeles highlighting the thirty-mile zone (TMZ) of Hollywood studios. Replica bombs hang over the lunchroom in reference to the TMZ signature style of news reporting.

The space is truly a place where brand meets culture meets design.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.