Behind a traditional facade, the house was stripped to the studs and rebuilt with a timber and steel frame and a rear extension. “We were working in a conservation district,” says McLauchlan, “and there was a lot of back-and-forth with the community before the design got off the ground. We accommodated specific concerns about light pollution by adding a one-way film to the glass stair shaft.”  This Dramatic London Renovation Boasts a Five-Story Bookcase by Ian Spula

This Dramatic London Renovation Boasts a Five-Story Bookcase

Behind a traditional facade, the house was stripped to the studs and rebuilt with a timber and steel frame and a rear extension. “We were working in a conservation district,” says McLauchlan, “and there was a lot of back-and-forth with the community before the design got off the ground. We accommodated specific concerns about light pollution by adding a one-way film to the glass stair shaft.”

Save
Saving