the POOL aoyama

Like
Comment
Share

Formerly used as an indoor swimming pool, the interior has been renovated to provide a space for a fashion brand to bring their concepts to life.
On our first visit to the empty pool, we were drawn to the soft light that filled the space, and the charm of the well-worn walls and floor that had come through decades of use.

Accordingly we have retained the beauty and allure of the original interior through a minimal amount of alterations and furniture. In addition to offering increased functionality, the newly designed interior also allows daylight to continue to permeate through the glass ceiling.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in