Collection by

Texture

Like
Comment
Share
Adjacent to the main living area sits a snug lounge that looks out through mullioned windows onto a swimming pool.
Crosby Studios eventually found this rust-washed concrete wall underneath many layers of wallpaper.
Once past the main threshold, the house opens up to the outside, literally and figuratively.
The lower level has a reinforced concrete frame. The timber and concrete surfaces are left exposed throughout the home.
SAO Arquitetura designed the bed and the board-formed concrete headboard in Santos’s master bedroom.
Casa ai Pozzi makes a bold statement on the mountainous shores of Lake Maggiore.
The table in the dining area was found in Venice, California, and the geometric table is a prototype by Arik Levy.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.