Templeogue Dental

Like
Comment
Share

Our fundamental aim was to rethink the typical, clinical corridor typology of dental practices to redefine how patients view a visit to the dentist – from a daunting experience to a pleasant one. We started with a layout based on a “poché” plan with an enfilade of bright rooms make for a soothing atmosphere. Introducing curved walls made out of natural materials soften the space and large windows that look out onto small courtyards with lush gardens provide an abundance of natural light whilst maintaining privacy and provide delightful views to distract the patients during their procedures!

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in