n
Collection by Natasa Bogetic

Stepenice

Like
Comment
Share
Steel allowed Kunding to be playful with the staircase’s form.
The outline of the stair shape gives the design a playful quality and breaks up the outer face of the stairs to provide…
STAIR HALL
The caged staircase was designed by architect Patrick Ousey, with whom Flournoy collaborated in the home’s design.…
The kitchen and adjoined dining space have a light, open feel, as does the rest of the home. Complementary design…
Hynam designed and built the cabinets under the stairs and a drawer that slides out from beneath the bottom step. Drink…
The staircase features a minimalist design with maple treads and edges. The alcove beneath the stairs allows Magill to…
The core of the glass-enclosed spiral stair is a hexagon, a reference to the moments in the floor plan in which six…
The open-plan kitchen and living room in the de Gaspé House in Montreal's Villeray neighborhood borrows natural light…
The stairs are partically hidden behind a slatted ash screen that supports steel bookshelves.
The staircase was built using standard wood frame construction with plywood treads. Each step was then covered with a…
"We composed the house to have its highest, brightest space in the middle," says Paul Raff. Warm wood stairs lead to…
Bright yellow and purple paints were used to add some vibrancy to the daughter’s desk area, one of the ways the…
This double-height stairwell, just adjacent the kitchen, marks the transition from the historic building to the new…
Here also hardy materials—the dark oak stairs—contrast with clean white walls.
“The intimate courtyard, with a concrete floor and plants, is an homage to many charming places in Southern California,…
“Elegant material choices, subtle detailing, and thoughtful spatial sensibilities belie the building’s intelligent…
The metal used for the railing and wood for the stair treads in the hall were saved from destruction and reused.
Moseley notes the home’s distinctive staircase as one of her favorite features. “When the steel was ordered from the…
The architects created the illusion of more space by opening up the floor plan, repositioning the staircase and…
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.