Sloane Court

Like
Comment
Share

Some projects, such as this spacious central London apartment, benefit immensely from our combined expertise in both architecture and interior design.
This Russian client bought an uninspiring apartment at first floor level behind the former territorial army headquarters near Sloane Square. A a family home was to be created, with similar-sized rooms for their children, a large master bedroom and en suite, a spacious open plan living and dining area and a functional kitchen to the side. A new grand entrance hall replaces what was the former dining area, providing welcome circulation space where previously there was none.

The building work has been completed and the property has been handed over to the client.

Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.