g
Collection by Gemma Savage

forme

Like
Comment
Share
Though they give the appearance of bent plywood, each curved layer of the ribbed corridor was constructed with flat,...
At the far end of the living room, an old armoire—an inherited family heirloom—stands as a sober counterpoint to all...
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
The delicate wooden dowels, used both on the exterior facade and the mezzanine level balustrade, are nods to the bamboo...
Wilkin and Pini hired Longma Joinery to build custom cedar windows and doors for their 270-square-foot addition.
Brisbane-based studio Owen and Vokes and Peters designed a modern kitchen addition for a traditional Queensland-style...
Outdoor corridors allow the Worples to walk through the house and across the cove without going inside.
From his perch Dwares can enjoy a glass of wine while gazing at the ocean.
The couple kept original touches, including the arch.
Eneida Nuñez stands on the terrace of the master bedroom.
Situated between a bay and a coastal mountain range, Casa Klotz makes a powerful geometric contrast to its isolated...
The kids, Archie, Linus, and Olive, stand in the kitchen, beneath the strand board–clad stairwell that leads to the...
The sunny side of the home is clad in cedar weatherboards and features sleeping quarters on the upper level with living...
The rear of the house features Victorian brick, a modern extension, and Velfac windows.
Perched on a piano towards the front of the house is a wooden model that was developed by Cal Poly Pomona students.
The Kenneth and Phyllis Laurent House, designed by Frank Lloyd Wright, features a solar hemicycle footprint.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.