Collection by

SH House

Like
Comment
Share

SH House by Atelier van Wengerden

Before the renovation, SH House was almost completely cut off from the expansive rear garden and featured small windows...
The new oak staircase functions as the “backbone” of the home, connecting the more private spaces upstairs with the...
The open-plan living area features a hanging fireplace.
The sleek white-and-concrete interior fit-out provides a contemporary, open-plan living space for the young family.
The SH House is named after the clients–Stefan and Hanne—and it realizes their dream of a home connected to the...
The extension to the rear of the home is constructed from splayed concrete – a material most often used in...
The contemporary concrete extension sits comfortably alongside the original brickwork.
Sliding glass doors offer expansive views of the rear garden—and they can be opened in the spring and summer months to...
The ground floor is dedicated to an open-plan living and dining space that connects with the garden through the new...
The concrete extension continues the dramatically sloped roofline of the original structure.
SH House ground floor...
SH House first floor...
SH House second floor...