Sala de Juntas Sony

Like
Comment
Share

The main concept of this intervention was to create a more welcoming space; the idea is that within the space you feel the same room within your house. Changes finishes, subtle touches.

A ceiling panels 50 x 50 cms, sound and other hollow space to color range of blue used in this PlayStation ceiling was used. Material changes were made in floor to propose a walnut laminate flooring, finished brick walls painted white to give this homely touch. And paint one wall where the cabinet guard and the display was located.

The furniture was to propose a chair in corner, a small bar work, two coffee tables with drawers that could work for the saving of more equipment. And if required could be used as puffs.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in