Residential

Like
Comment
Share
Standing on a steep hill looking out over San Francisco, the site’s dramatic views inspired the form and organization...
To increase spaciousness within the limited volume of this modest house, Jensen & Macy Architects relocated the stairs...
A plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house.
A plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house.
Shimmering blue tile; the cantilever of concrete; a vitrine between domestic interior and city street.
PREVNEXT This interior renovation of a 4500 square foot full floor unit provides modern living for a client with an...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.