Collection by Keith Stephens

Renovations

Like
Comment
Share
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
“We like to live close to work because we’re constantly tinkering and adjusting, which is fine for us,” he says.
The exterior reveals the addition located at the rear of the structure.
Throughout the home, the original strip-wood floorboards were preserved and painted a soft, muted gray.
The blue bathroom tiles were inspired by a “Corbusian use of color,” according to the architect, and take advantage of...
They purchased a historic duplex and bracketed it with two new houses, similar in form to the originals but wholly...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.