Collection by

Renovations

Like
Comment
Share
The entire house is painted in one color: Sherwin Williams' Ibis White.
“The most challenging part of the design was fusing the old part of the house with the new addition,” says principal...
The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a...
The addition references the main house in materiality and function.
The exterior reveals the addition located at the rear of the structure.
After renovation.
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.