y
Collection by Yuritzi Benitez

Renovations

Like
Comment
Share
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
The Citrons inherited the Modernica sofa, chaise, and table from the previous owners.
The exterior reveals the addition located at the rear of the structure.
The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a...
“The most challenging part of the design was fusing the old part of the house with the new addition,” says principal...
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
The duo added custom redwood cabinetry on the dining area side.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.