b
Collection by Bradford Young

Renovations

Like
Comment
Share
Don preferred closed cabinets for his kitchen but Dennis didn’t want doors swinging out.
On the terrace, an eastern-cedar deck serves as a mid-city oasis.
The owners were passionately involved in every aspect of the design, and pushed the team to make choices they normally...
The custom cedar tub, fabricated by Dovetail, elegantly fits into the master bathroom.
Husband-and-wife ceramic artists, Dear Human, baked x-shaped decals into store-bought Olympia Tile before arranging...
“Whenever you’re making a minimal bathroom, you always have issues with storage,” Klug says.
Three’s Company Inspired by the minimal color scheme of a hotel they stayed at in Bali, Winterhalder and Ehlers...
An LC4 lounge by Le Corbusier for Cassina keeps company with a trio of large planters and a surfboard in the space...
A Musty Attic is Transformed Into a Luminous Loft
In Seattle, an architect transforms a cramped space into a flexible family gathering spot.
Wood Paneling Loses its Dated Reputation with This Renovation of a 1959 Portland Gem
On a whim, a growing family uproots to Oregon where they find—and remake—the home of their...
The small powder room features graphic ceramic tile from Couleurs & Matures Patchwork. A Parisian Pied-À-Terre by...
Plum Modern Pendant Lighting Adds Pop of Color in Canadian Kitchen
This Canadian home features vibrant details that bring beauty to every room, like our plum modern pendant lighting.
These Shop Owners Have a Killer Apartment Right Upstairs
A pair of Toronto boutique owners and their architects surpass expectations for above-the-shop living with a renovation that...
In another one of Aumas' vignettes, he pairs a stuffed fawn from the Parisian store Design et Nature with a disco ball...
Featuring reclaimed wood from the original house, a single sliding door covers only half of the kitchen pantry.
Engineered white oak floors and a wide staircase up to the pavilion were the two primary changes to the downstairs.
Rural and urban sensibilities mix indoors.
A cozy reading nook fits underneath the stairs, saving floor space in the 1690-square-foot home.
The main staircase consists of simple oak treads that cantilever out from side walls sheathed in natural vertical board...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.