Collection by Eliran

Renovations

Like
Comment
Share
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
Jordan removed built-in shelving behind the stone fireplace and installed a Cor-Ten steel panel in its place.
“The most challenging part of the design was fusing the old part of the house with the new addition,” says principal...
The addition references the main house in materiality and function.
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
A spacious kitchen anchors the second floor.
The Citrons inherited the Modernica sofa, chaise, and table from the previous owners.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.