Collection by Kaleena

Renovations

Like
Comment
Share
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
Jordan removed built-in shelving behind the stone fireplace and installed a Cor-Ten steel panel in its place.
The renovated kitchen.
The addition references the main house in materiality and function.
The home’s interior design, featured in Vogue and widely celebrated, was an unusual foray into residential surrealism...
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.
A family in Hamburg, Germany, turned a kitschy turn-of-the-century villa into a high-design home with a few exterior...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.