d
Collection by Daniel Mawdsley

Renovations

Like
Comment
Share
A door frame was preserved as "a sculptural memory piece," Sara Imhoff says, after a wall separating the old kitchen...
A family in Hamburg, Germany, turned a kitschy turn-of-the-century villa into a high-design home with a few exterior...
In addition to reconstructing an open living room, Loft Szczecin had to subdivide four smaller spaces to create privacy...
In Toronto, Canada, architect Anthony Provenzano renovated a home for a client that was inspired by the acquisition of...
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.
The entrance level’s master bedroom has engineered oak floors and a full wall of built-in closets.
After renovation.
Architects Sara and Jeremy Imhoff and their son Jonah use the renovated kitchen in their 1918 bungalow in Seattle's...
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
Throughout the home, the original strip-wood floorboards were preserved and painted a soft, muted gray.
In the master bedroom, a small, cramped closet was replaced with a wardrobe that is partially obscured by a slatted...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.