p
Collection by Patrick Kong

Renovations

Like
Comment
Share
A spacious kitchen anchors the second floor.
The horizontal layout of the home allows for easy movement throughout the interior, while the line of the continuous...
The exterior reveals the addition located at the rear of the structure.
The central staircase is a key element of the scheme.
“The most challenging part of the design was fusing the old part of the house with the new addition,” says principal...
By foregoing a fixed dining table in favor of a large American walnut wood countertop by Cuisine Elysee, the couple is...
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
The Citrons inherited the Modernica sofa, chaise, and table from the previous owners.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.